Weer een sponsorcontractverlenging! 🎾

Vorige week heb ik te horen gekregen dat ook Groendakcoach het sponsorcontract met mij weer met een jaar verlengt, voor het 3e jaar op rij! Zo fijn vind ik het vertrouwen dat mijn sponsoren in mij hebben, ook als het even niet mogelijk is om mijn resultaten van hard trainen – nu in Coronatijd – te laten zien.

Inmiddels speel ik al wel verschillende oefenwedstrijden, voor als de toernooien straks wel weer mogelijk zijn. Zo bouw ik, naast hard trainen, ook weer wedstrijdritme op.

Groendakcoach is een jong, landelijk werkend, bedrijf in groene daken, met als missie om het Nederlandse leefgebied voor mens, dier en natuur te willen verbeteren. Een groendak of groene gevel en groen in de tuin in plaats van tegels, verbetert namelijk al snel het leefklimaat voor insecten en heeft daarnaast een waterbufferende eigenschap, waardoor de riolering minder wordt belast.

Groendakcoach biedt tevens jonge talentvolle sporters graag een steuntje in de rug.

Dank je wel, Marc Rotmans, van Groendakcoach!
www.groendakcoach.nl