Nieuws & Media

VWO-geslaagd! en update blessure

Afgelopen donderdag 9 juni wachtte ik in spanning op het verlossende telefoontje …. en die kreeg ik! Ik ben in één keer geslaagd voor mijn VWO-examen !! Heel erg blij en trots om dit te hebben afgerond op het Cse zwolle in Zwolle! Op naar een tussenjaar; een jaartje zonder schoolboeken en hopelijk veel uren… Read more »

Update blessure

Gisteren 1 mei, de 4e speeldag van de voorjaarscompetitie, maakte ik weer onderdeel uit van een superleuk mixteam, spelende voor TC Suthwalda. We staan er goed voor, hebben het erg gezellig met elkaar, alleen … ik speel zelf niet .. en daar baal ik behoorlijk van! Sinds december’21 heb ik last van een vervelende blessure… Read more »

Het trainen gaat alweer steeds beter!

Sinds december ‘21 heb ik helaas een vervelende blessure aan mijn heup/bil. Hierdoor heb ik even een tijdje niet kunnen tennissen. Fysieke training heb ik licht door gedaan. Maar sinds deze week ben ik weer in de opbouw met zowel fysieke als tennistraining! Gelukkig, want ik heb weer veel zin in trainen en toernooien spelen… Read more »

2021, you were …

Wat daar op die puntjes precies moet staan weet ik eigenlijk niet zo goed Het tennisjaar 2021 was een jaar, dat begon in een lockdown; veel, en vooral buiten, trainen en geen toernooien. Pas in juni kwam een einde aan het vele trainen zonder toernooien en speelde ik voor de eerste keer Duitse competitie voor… Read more »

Bijna einde buitenseizoen

Met het niet-spelen van de najaarscompetitie, het laatste buitentoernooi in Duitsland vorige week en nog een week buiten trainen eindigt voor mij bijna het buitenseizoen. Een seizoen van veel en hard trainen, zowel tennisspecifiek als fysiek, en met gelukkig, na een bijzondere ‘Corona-periode’, ook weer veel wedstrijden spelen! Voor wie mij niet volledig gevolgd heeft… Read more »

Afgelopen 3 weken Duitse competitie!

Zoals ik in een van de vorige berichten al had gezegd, speel ik Duitse competitie en mag ik uitkomen voor TC Blau Weiss Halle. 6 singles en 3 dubbels worden er gespeeld in de Duitse damescompetitie. De eerste speeldag had ik op 13 juni. Ik speelde mee in het 1e team, op de 6e singel,… Read more »

Duitse competitie! 🇩🇪

Wat fijn, er staan weer wedstrijden op de planning! In Nederland zijn er gelukkig ook zodanige versoepelingen, dat er weer toernooien gepland staan in juli en augustus. In Duitsland speel ik zelfs volgende week zondag al mijn eerste wedstrijden in de Duitse competitie! Ik ben er trots op uit te komen voor TC Blau-Weiss Halle.,… Read more »

Uitgebreid interview DNO-radio!

Gisteren werd ik live in de uitzending geïnterviewd door Henk Duinkerken van DNO – Streekradio! Een leuk en uitgebreid interview over mijn beleving van de afgelopen (Corona) tijd, mijn toekomst ideeën en de manier waarop ik op dit moment met mijn trainingen bezig ben. Luister mee via onderstaande link https://youtu.be/tFQoaCJ9RtU #DNORadio#Interview#terugkijken#toekomst

Weer een sponsorcontractverlenging! 🎾

Vorige week heb ik te horen gekregen dat ook Groendakcoach het sponsorcontract met mij weer met een jaar verlengt, voor het 3e jaar op rij! Zo fijn vind ik het vertrouwen dat mijn sponsoren in mij hebben, ook als het even niet mogelijk is om mijn resultaten van hard trainen – nu in Coronatijd –… Read more »

Sportret Meppeler Courant!

Vorige week ben ik geïnterviewd door Judith van der Steeg van de Meppeler Courant! En maandag 19 april verschijnt het interview paginagroot in het sportdeel van deze krant! Het heet ‘Sportret’! Voor wie deze krant niet heeft, hieronder het artikel Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! #sportret#meppelercourant#interview