Nieuws & Media

ACTIE: heerlijke chocolade van Veerle!

Sinds dit jaar werk ik, naast mijn school en tennis, een aantal uur in de week bij Choconut in Zuidwolde. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het chocolateren van producten. Daarom mag ik jullie een heel leuk aanbod doen: luxe chocoladeproducten voor een mooie prijs! En je steunt er tevens mijn tenniscarrière mee! Dit is natuurlijk… Read more »

Media aandacht vlak voor het NJK!

Afgelopen week had ik een tweetal interviews, een voor DNO Radio op 11 juli jl. Zie hiervoor het interview op de Homepage. En daarnaast had ik een interview voor een artikel in de Meppeler Courant en voor de Hoogeveensche Courant. Alle aandacht ging uit naar mijn voorbereidingen op de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen, waar ik vanaf… Read more »

En ook hier ben ik weer heel blij mee!

Het kan niet op, zou ik bijna willen zeggen, want er zijn opnieuw twee bedrijven die hun steun hebben toegezegd aan mijn tenniscarriere! De Hoogh Schilderwerken is een bedrijf dat zich richt op het zetten van glas en schilder-, plak-, spuit- en straalwerkzaamheden, werkzaam voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Gevestigd in Zuidwolde. En ook… Read more »

2x goed nieuws voor mij!

Afgelopen zaterdag kreeg ik te horen dat de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen (NJK) toch doorgaan dit jaar! In de week van 20 juli worden die gehouden in Hilversum! Omdat ik 15e van Nederland sta op de ranglijst voor meisjes t/m 16 jaar en er – waarschijnlijk – 32 mee mogen doen mag ik hier zeker aan… Read more »

Verlenging sponsorcontracten!

Wauw, ondanks dat ik helaas nu even niet kan tennissen, en toernooien spelen al helemaal niet, verlengen wel de 1ste sponsoren hun contract met mij! En dat nog wel gisteren op mijn verjaardag 😉 Dank je wel, Buning Wegenbouw BV en Groendakcoach voor jullie mooie bijdrage en het vertrouwen in mij!! En dat ik, zodra… Read more »

Niet naar Spanje, wel trainen (thuis)

Tja, en na mijn vorige bericht, nu bijna een maand geleden, is er veel gebeurd in de hele wereld. Ik zou naar Spanje om te trainen, maar dat liep heel anders door Corona. Precies de week dat ik naar Spanje zou, gingen ook nog eens de scholen en tennisbanen dicht …. zodat ik nu al… Read more »

Update na 2 maanden in 2020!

Dit jaar is er al weer heel wat gebeurd! Ik heb alweer 3 GOUD junioren toernooien gespeeld, en ook mijn 1ste internationale toernooi! Ik sta op dit moment op plek 15 van de junioren ranglijst en blijf dit waarschijnlijk staan tot aan het buitenseizoen. Op dit moment zijn er geen toernooien, maar ben ik hard… Read more »

Media aandacht eind vh jaar!

Vanwege mijn ’80 plekken stijging’ het afgelopen jaar op de Nederlandse Jeugdranglijst was er belangstelling vanuit verschillende media. Ik heb een interview gehad, waarvan een artikel is geplaatst in de Meppeler Courant en de Hoogeveense Courant op 23 december 2019. Op Oudjaarsdag had ik een interview in de studio bij DNO Streekradio en kreeg ik… Read more »

Van 98 naar 17!! Wat een TOPJAAR!!

1 januari 2019 gestart op plek 98 van de Nederlandse jeugdranglijst meisjes tm 16, terug gezakt naar plek 103 op 21 januari en daarna alleen maar gestegen tot ….. plek 17 per 1 januari 2020! ???? Wie had dat gedacht? Ongelofelijk blij en trots ben ik met dit resultaat: een topjaar voor mij!! Ik heb… Read more »