2021, you were …

Wat daar op die puntjes precies moet staan weet ik eigenlijk niet zo goed 😉

Het tennisjaar 2021 was een jaar, dat begon in een lockdown; veel, en vooral buiten, trainen en geen toernooien.

Pas in juni kwam een einde aan het vele trainen zonder toernooien en speelde ik voor de eerste keer Duitse competitie voor TC Blau-Weiss Halle e.V.. In juli mochten er eindelijk in Nederland ook weer toernooien gespeeld worden en speelde ik enkele NRT’s en het NJK. Ik won mijn eerste NRT-titel in het dubbelspel en haalde 2 halve finales! In de single wisselde mijn niveau wat, met name vanwege het gebrek aan wedstrijdritme. Ik speelde hele goeie partijen, maar ook mindere partijen, logisch, maar wel wat frustrerend soms voor mij.

In september speelde ik mijn eerste Duitse ranglijst toernooi en hiermee sloot ik het buitenseizoen af. Het binnenseizoen begon alweer snel, en daarin begon ik met een internationaal jeugdtoernooi. Ik speelde een NRT, Duitse wintercompetitie en ik sloot het jaar af met het Nederlandse Overdekte Jeugdkampioenschappen (NOJK) single en dubbelspel.

Prestaties dit jaar: ja!
Tevreden: niet helemaal.

Inmiddels ben ik het jaar 2022 wel ingegaan op plek 110 in de single en plek 67 in de dubbel van de Nederlandse senioren-dames ranglijst! En daar ben ik trots op!

We beginnen 2022 helaas weer in een lockdown, maar ik ben er van overtuigd dat dit jaar mij weer veel gaat brengen! Mijn doelen zijn gesteld, mijn eerste NRT-toernooi-inschrijving staat, er zijn alweer mooie afspraken met opnieuw Blau-Weiss Halle voor het spelen van de Duitse competitie, dit jaar in het 1ste team. En ik speel dit jaar ook clubcompetitie voor mijn eigen club TC Suthwalda. Ik train, voor zover mogelijk – ook ivm mijn examens – naast de club-, privé- en CSE-trainingen, elke week een aantal dagen in België en na mijn examens ga ik helemaal volop aan de bak!

Ik heb er weer zin in!

Ik wil bij deze graag iedereen bedanken voor de fijne support en steun het afgelopen jaar! Jullie, als mijn volgers, jullie likes en berichtjes vind ik heel fijn! En ook de persoonlijke steun vond ik heel fijn. In het bijzonder bedank ik mijn trainers, sponsoren en mijn ouders en zus, die er altijd voor mij zijn!