Bijna einde buitenseizoen

Met het niet-spelen van de najaarscompetitie, het laatste buitentoernooi in Duitsland vorige week en nog een week buiten trainen eindigt voor mij bijna het buitenseizoen.

Een seizoen van veel en hard trainen, zowel tennisspecifiek als fysiek, en met gelukkig, na een bijzondere ‘Corona-periode’, ook weer veel wedstrijden spelen!

Voor wie mij niet volledig gevolgd heeft hier, ik ben in Coronatijd over gegaan van de junioren naar de senioren (ondanks dat ik nog geen 18 jaar ben). Dat betekent voor mij dat ik, eindigend op plek 14 op de juniorenranglijst vorig jaar, dit jaar startte zonder ranking op de Nederlandse seniorenranglijst. Een uitdaging dus!

Maar ik heb inmiddels, via het spelen van diverse Nationale Ranglijst toernooien in de zomervakantie en daarvoor, mijzelf nu op een plek rond de top 100 weten te plaatsen! (exacte plek is nog niet bekend). Daar ben ik wel trots op! In de dubbel sta ik zelfs al op plek 60 in de dubbel ranglijst. En we gaan natuurlijk door 💪🏻

Naast NRT toernooien in de zomer speelde ik dit jaar ook voor het eerst Duitse competitie; een mooie ervaring met een redelijk goed resultaat (4 van de 6 single partijen gewonnen).

En voor de deur staan nu weer nieuwe indoor- toernooien, uiteraard weer hard trainen, tentamens (want ik zit ook in mijn examenjaar van het VWO) en een keuze te maken voor wat ik ga doen na dit schooljaar. Een mooie en spannende tijd dus, waarvan ik jullie weer goed op de hoogte zal houden!

Mijn sponsors wil ik bij deze van harte bedanken voor het vertrouwen in mij en jullie allemaal bedank ik voor de steun en het support door mij te volgen hier! Het helpt mij enorm en ik ben hier erg blij mee!