Update blessure

Gisteren 1 mei, de 4e speeldag van de voorjaarscompetitie, maakte ik weer onderdeel uit van een superleuk mixteam, spelende voor TC Suthwalda. We staan er goed voor, hebben het erg gezellig met elkaar, alleen … ik speel zelf niet .. en daar baal ik behoorlijk van!

Sinds december’21 heb ik last van een vervelende blessure ter hoogte van mijn lage rug/bil. Het begon links en sinds eind januari zit het rechts.

Inmiddels hebben 2 doctoren ernaar gekeken, ga ik al naar 2 verschillende fysiotherapeuten, heb ik oefeningen en is het nog steeds niet duidelijk wat er eigenlijk precies aan de hand is.

De eerste tijd heb ik nog ‘redelijk’ gewoon getraind, weliswaar met pijn en wat minder, met name, tennistrainingen. Fysiek was juist wat meer, om mijn rug en core te versterken. Er zat dan ook zelfs tot een maand geleden een mooie opbouw in en ik dacht klaar te zijn voor de competitie.

Maar op dit moment train ik al 3 weken helemaal niet, doet het nog meer pijn, en ben ik afgelopen week opnieuw bij een sportarts geweest. Ik wacht nu op de uitslag van een gemaakte röntgenfoto.

Dat het goed komt, ja daar ga ik helemaal van uit, dat ik ervan baal en dat het me frustreert, ja dat ook. Ik kan wel janken en dat doe ik dan soms ook wel.

Ondertussen leer ik voor mijn VWO-examens die 12 mei starten, kijk ik positief vooruit, en coach ik, zoals gisteren, mijn teamgenoten.

En uiteraard hoop ik dat de sportarts mij deze week goed bericht geeft, zodat ik weer kan gaan opbouwen met trainen! I

k zeg gewoon: tot snel!