3x Brons/** Junioren finale sinds december!

Gisteren speelde ik mijn 3e finalewedstrijd in de categorie Brons/** bij de Junioren toernooien van de KNLTB, sinds afgelopen december. De andere 2 keren won ik het toernooi, gisteren was ik netjes 2e, met een 4-6 4-6 verlies.

De punten die ik met deze wedstrijden behaal tellen mee voor mijn positie op de Jeugdranglijst van NL, meisjes t/m 16 jaar. Doordat ik nu weer een finale heb behaald, ga ik weer een stukje omhoog op de ranglijst, waar ik tot gisteren op plaats 83 stond. Mijn streven voor dit jaar is top 55 van NL bij de meisjes t/m 16 jaar.

De Junioren toernooien (binnen) zijn voorlopig afgelopen, om nu eerst plaats te maken voor de voorjaarscompetitie buiten, die start op 7 april a.s. en die 7 zondagen duurt. Hierbij speel ik Senioren Dames competitie 2e klasse zondag bij mijn club TC Suthwalda.

Ter voorbereiding op de competitie speel ik deze week een Open toernooi, Westerbork Open in de categorie├źn DE4 en DD4.

Kijk voor verdere toernooi informatie op het tabblad ‘Toernooien”.