WK Schooltennis Italie (Clinic en donatiemogelijkheden)!

 

2 t/m 9 juni doe ik met mijn school mee aan het WK Schooltennis in Italie.
In een vorig bericht stond alle informatie over dit WK in Italie.

Maar voor het zover is, hopen we nog veel geld op te halen om onze – best wel kostbare – reis, die we deels zelf moeten betalen, te financieren.

We organiseren onder andere een Clinic op 31 maart a.s. in Zwolle, zie bovenstaande flyer.
Deze Clinic organiseren we, in tegenstelling tot op de flyer staat, voor jong en oud. Kinderen betalen 10,- p.p. Volwassenen 25,- p.p. Door mee te doen aan de Clinic leren wij het leuke van tennis aan kinderen en volwassenen en met de opbrengst zijn wij weer een stukje verder op onze reis. De Clinic is inclusief hapjes en drankjes. We maken er een gave middag van! Doe je mee?

En kun je 31 maart toch niet bij de Clinic aanwezig zijn, maar wil je ons wel steunen in ons doel om de WK titel binnen te slepen, dan kan dat ook via een donatie. We hebben namelijk een speciale donatiepagina aangemaakt!

De link hiervan is: https://www.nationaledonatiepagina.nl/campagne/wk-schooltennis-cse-196433

Met elke bijdrage ben ik blij!

Dank je wel voor je steun en volg mijn Facebookpagina VeerleTibbenTennis om mij te blijven volgen richting het WK Schooltennis in Italie (en ook om mij te volgen in mijn tennisambities).