Van 98 naar 17!! Wat een TOPJAAR!!

1 januari 2019 gestart op plek 98 van de Nederlandse jeugdranglijst meisjes tm 16, terug gezakt naar plek 103 op 21 januari en daarna alleen maar gestegen tot ….. plek 17 per 1 januari 2020! ????

Wie had dat gedacht? Ongelofelijk blij en trots ben ik met dit resultaat: een topjaar voor mij!!

Ik heb dan ook echt wel hard gewerkt het hele jaar! 

 • Ik heb elke week zo’n 14 uur getraind, incl fysiek
 • 14 junioren toernooien gespeeld
 • NOJK single en dubbel gespeeld
 • 5 nationale ranglijst toernooien gespeeld
 • 1 open toernooi gespeeld 
 • voorjaarscompetitie gespeeld
 • WK Scholentennis in Italië gespeeld
 • in totaal zo’n 62 wedstrijden gespeeld 
 • hiervan zo’n 36 wedstrijden gewonnen
 • 3 finales bereikt
 • 2 toernooititels behaald
 • heeeeel veel kilometers gereisd 
 • elke schooldag om 06.00 uur opgestaan en elke schoolweek op zaterdag om 07.00 uur
 • ook nog eens hele mooie schoolresultaten behaald
 • en veel lieve vriendinnen verzameld om mij heen! 

En ik heb vooral heel veel plezier in wat ik allemaal doe!! 

Trots sluit ik mijn tennisjaar 2019 af en vol energie ga ik het nieuwe jaar 2020 in, met nieuwe doelen en nieuwe uitdagingen en kansen! Mijn toernooischema volgt zsm in 2020.

Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor jullie support op welke manier dan ook dit jaar, en in het bijzonder mijn familie, mijn trainers, mijn sponsoren en fans! Zonder jullie zou ik dit niet kunnen doen, want dat alles wat ik doe veel tijd, energie en geld kost, dat zullen jullie ook begrijpen. 

Ik hou jullie op de hoogte! Blijf mij dan ook volgen, op FB en op mijn website, en willen jullie iets extra’s doen om mij te supporten, word dan fan of sponsor komend jaar of steun mij met een eenmalige bijdrage. Kijk voor de mogelijkheden op www.veerletibbentennis.nl/sponsoren.

Iedereen fijne feestdagen gewenst! 

#2019 #topjaar #supertrots #hardgewerkt #hardworkpaysoff #2020 #endoorrr 

#HentenaarMakelaardij #BuningWegenbouw #AutobedrijfWemmenhove #IINUA #Groendakcoach #J9Design #KeukencentrumUniek #OlympiaUitzendbureauHoogeveen #Steenbergerhoeve #Pechhulpnu #TennisschoolKilian #LifestylecenterMeppel #PMCMeppel