Media aandacht eind vh jaar!

Vanwege mijn ’80 plekken stijging’ het afgelopen jaar op de Nederlandse Jeugdranglijst was er belangstelling vanuit verschillende media. Ik heb een interview gehad, waarvan een artikel is geplaatst in de Meppeler Courant en de Hoogeveense Courant op 23 december 2019.

Op Oudjaarsdag had ik een interview in de studio bij DNO Streekradio en kreeg ik een ‘aanmoedigings’bloemetje uitgereikt door burgemeester Roger de Groot, die mij bewondert om mijn prestaties en om de manier waarop ik mij laat zien op Facebook en mijn website, als het gaat om mijn tennis.

En op 2 januari belde RTV Drenthe Radio ook nog voor een interview met mij. Erg leuk allemaal!

De 2 interviews zijn terug te luisteren op de Homepage en het artikel staat bij Media. Verder ben ik te volgen – voor zover jij dat nog niet doet – op Facebook via: VeerleTibbenTennis.

Ik hoop ook dit jaar weer een mooi sportief jaar te hebben met goede prestaties, in goede gezondheid en met veel plezier.