Update na 2 maanden in 2020!

Dit jaar is er al weer heel wat gebeurd!

Ik heb alweer 3 GOUD junioren toernooien gespeeld, en ook mijn 1ste internationale toernooi! Ik sta op dit moment op plek 15 van de junioren ranglijst en blijf dit waarschijnlijk staan tot aan het buitenseizoen.

Op dit moment zijn er geen toernooien, maar ben ik hard aan het trainen in de aanloop richting het buitenseizoen. Hiervoor ga ik na volgende week een week trainen in Spanje, ter versterking van mijn huidige spel(type)! Hierover volgende week meer. Volg vooral mijn Facebookpagina VeerleTibbenTennis hiervoor en sowieso om mij te volgen.

Mijn doelen voor 2020 zijn top 10 op de juniorenranglijst en top 100 op de Nederlandse (volwassenen)ranglijst. Ook wil ik mijn eerste punten behalen op de internationale (ITF) ranglijst.