Niet naar Spanje, wel trainen (thuis)

Tja, en na mijn vorige bericht, nu bijna een maand geleden, is er veel gebeurd in de hele wereld. Ik zou naar Spanje om te trainen, maar dat liep heel anders door Corona. Precies de week dat ik naar Spanje zou, gingen ook nog eens de scholen en tennisbanen dicht …. zodat ik nu al 3 weken niet kan tennissen.

Toch doe ik er natuurlijk alles aan om mijn conditie goed te houden. Ik loop om de dag zo’n 5 tot 9 kilometer hard, ik doe om de dag een work-out en om mijn tennisvaardigheden toch wat op pijl te houden tennis ik elke dag een half uur ’tegen het muurtje’ op het schoolplein, hier op 500 meter afstand van mijn huis.

Uiteraard hoop ik dat deze situatie niet al te lang blijft duren en dat ik nog heerlijk kan trainen en toernooien spelen in de zomer. Maar we zullen het zien.

Voor iedereen die dit leest, blijf gezond!