Weer een beetje meer richting ‘normaal’ …

Afgelopen week begonnen voor mij de tennistrainingen weer op het CSE (naast de trainingen die ik sowieso al bleef volgen bij Tennisschool Kilian). 
Weliswaar werkte het weer nog niet helemaal mee – we trainen uiteraard buiten – maar dat maakte niet uit. Ik kon in ieder geval weer trainen, ook in de ochtend 💪🏻🎾 

2 dagen ga ik ook weer naar school nu en dat betekent dat ik bijv op de donderdag om 7.15 uur in de auto zit met papa (dat geluk heb ik dan dat hij mij kan brengen), met mijn tennistas en vouwfiets mee. Om eerst om 8.30 uur 1,5 uur te gaan trainen, dan lessen te volgen en vervolgens met de trein en vouwfiets naar Steenwijk te gaan, om daar na school fysiek 1,5 uur te gaan trainen met Jw Koopman van PTbyJW.

Heerlijk om weer ‘zo goed als’ volledig te kunnen trainen nu! En ik hoop dat er ook zo snel mogelijk weer wedstrijden bij mogen/kunnen komen!

#staysafe #stayhealthy #weereenbeetjemeerrichtingnormaal #trainen #CSE #PTbyJW #TennisschoolKilian