1ste sponsorcontract dit jaar verlengd!

Ondanks dat het uitzicht op het spelen van toernooien er helaas nog steeds niet is, train ik hier natuurlijk wel elke dag hard voor! 

Hoe gaaf is het dan als de eerste sponsor zijn jaarcontract weer heeft verlengd dit jaar! En .. zelfs voor het dubbele bedrag! 🤩
Super bedankt, Buning Wegenbouw bv, daar ben ik echt heel blij mee!!

Want ondanks dat het nu nog niet kan, zijn mijn ambities voor dit jaar wel hoog. Nationaal op seniorenniveau mee doen en waar mogelijk enkele internationale toernooien spelen! Dus zodra het weer veilig is en het mag en kan … 💪🏻 🎾

Buning Wegenbouw bv is een middelgroot wegenbouw- en aannemersbedrijf dat zijn werkzaamheden voornamelijk in Noord- en Oost-Nederland verricht. Het verzorgt de aanleg van complete infrastructuur, zoals riolering, het aanbrengen van drainage, mantelbuizen en duikers, bestrating, grondwerk, teveel om op te noemen.

#BuningWegenbouw #sponsor #verlenging #ambities #hoog #workhard #hardwork #staysafe #stayhealthy